Wednesday, January 31, 2007

la inceput a fost...

...iepurele

Da, da, stiu...cu asa un start, cine ar mai citi ce urmeaza? :)
De obicei, titlul trebuie sa fie catchy, sa aiba un hook si sa tina consumatorul atent. Dar in acest caz, cuvintele sunt de prisos, iar acest epure magninific face totul :)

Ei bine, el a fost primul, deci ii pastram un loc special in inimile noastre. Cu acest breloc piratesc - denumit sugestiv de prieteni "iepure chior" - am intrat noi intr-o dimineata in business. Sau, mai degraba, in agentie. Si a atras multe priviri. Evident, unele persoane nu l-au placut, dar altele (care conteaza) l-au apreciat din prima.

Sa fi fost farmecul sau cel care i-a cucerit? Atitudinea degajata? Poate patch-ul roz bombon? Oricare ar fi raspunsul, cert este ca a fi cool este viata lui (sau, mai exact, a fost, deoarece din greseala a primit o lovitura mortala care i-a fost in acelasi timp fatala si i-a adus sfarsitul intr-o tragica incheiere a vietii ce i s-a scurs definitiv din vene).


2 comments:

Barrie said...

Citez - "Evident, unele persoane nu l-au placut, dar altele (care conteaza) l-au apreciat din prima."

Bun... Deci in concluzie, desi fac parte dintre persoanele care nu conteaza, va urez sa produceti cat mai mult, pentru ca scrieti frumusel.
Si mult succes in treaba asta. Sunt sigur ca veti gasi si oameni cu gusturi (repet: eu nu contez :D), care sa aprecieze coolish-atatea creatiilor voastre.

Spor la lucru, fetili ! :P

bulina said...

Multumim, domnule Barrie :)
Desi va auto-incadrati in categoria celor care nu conteaza (cat de lung au parul, ci conteaza ce si cum gandesc...sau cum era :)), noi va multumim si va mai asteptam pe la noi.
De produs, producem - si produsul va asteapta sa il vedeti.
In speranta ca veti deveni un cumparator fidel,
semnat...
fetili